29.03.2024
Новини Оперативно

У Буданівській психоневрологічній лікарні працівники підробляли документи

Службове підроблення документів інкримінують працівники поліції чотирьом працівникам Буданівської психоневрологічної лікарні. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
За словами начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (детективів) Юрія Барабана, до правоохоронців із заявою звернулися жителі області. Люди повідомили, що у медзакладі керівництво зловживає службовим становищем.
Під час перевірок слідчі виявили кілька порушень, серед яких і підробка документів. Як стало відомо, четверо працівників закладу, які займали керівні посади, впродовж тривалого часу вносили неправдиві дані в табелі обліку робочого часу щодо окремих осіб. Підлеглі перебували за межами України, а їм зараховувалися робочі години та заробітна плата.
Трьом підозрюваним оголосили підозру згідно статті 366 частина 1 ККУ, ще одній згідно статті 358 частина 1 ККУ. Після того, як будуть відомі суми збитків, спричинені державі, прийматиметься рішення про їхнє повернення в бюджет.
Тривають досудові розслідування щодо інших фактів порушень у медзакладі.

 

Перейти до панелі інструментів