29.03.2024
Новини

Маршрутка №35 та тролейбус №5 змінять маршрут

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради внесено зміни до мережі деяких маршрутів громадського транспорту у Тернополі.

Відповідно до рішення, автобусний маршрут № 35 «вул. Винниченка – ТРЦ «Подоляни» на прохання мешканців доповнюється проходженням через район міської лікарні №2 та інших лікарняних закладів, що знаходяться на вул. Р. Купчинського, Сахарова, Пирогова, В. Стуса, і далі без змін.  Зміни набудуть чинності після виготовлення паспорту маршруту, орієнтовно з 1 березня. Про це повідомила Тернопільська міська рада.

Зміни торкнулися і тролейбусного маршруту №5. Відтепер він курсуватиме через центр міста, не заїжджаючи на центральний ринок. Зазначимо, що через ринок і надалі курсуватимуть тролейбуси на маршрутах №3 та №9.

«Враховуючи побажання тернополян, автобусний маршрут № 21 «Вул. Лесі України – ТРЦ «Подоляни»», що входить до нової маршрутної мережі громадського транспорту Тернополя, відкриється в тестовому режимі уже з березня, – зазначає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук. –  Нагадаю, маршрут №21 забезпечить сполучення масиву «Східний» з вул. Бродівською через вулиці Шухевича та Веселу, де неподалік знаходиться управління соціальної політики, адже на даний момент такого сполучення у місті немає. Далі маршрут пройде через вул. Промислову, гіпермаркет «Епіцентр», вул. Текстильну до ТРЦ «Подоляни» та через вул. Київську, вул. В. Стуса до міської лікарні №2».

Нагадаємо, для забезпечення надання якісних послуг, у Тернополі оголошено конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Тернопільській міській територіальній громаді. Конкурс триватиме до кінця березня.

Перейти до панелі інструментів