19.04.2024
Новини Політика

У п’ятницю Тернопільщина буде з обласним бюджетом

Обласний бюджет – 2020 планують затвердити на останній у цьому році сесії обласної ради. У п’ятницю, 27 грудня, відбудеться 7-ме пленарне засідання 12-ї сесії.

24 грудня проект обласного бюджету на 2020 рік розглядали на спільних засіданнях комісій. Зокрема комісія з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства з гуманітарного блоку підтримала проект із внесеними доповненнями – виділити кошти (за пропозицією голови комісії Романа Свистуна) «… для лікування онкохворих пацієнтів комунального підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» за підсумками роботи у першому кварталі 2020: – для закупівлі джерела іонізуючого випромінювання для перезарядки гамма-терапевтичного апарату «TERABALT-100” в сумі 9 млн 500 тис грн.; – для закупівлі комп’ютерного томографа в сумі 5 млн 500 тис грн.».

Також проект бюджету підтримала постійна комісія з питань земельних відносин, агропромислового комплексу  та розвитку села під час спільного засідання комісій економічного профілю.

Натомість постійна комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності проект обласного бюджету на 2020 не підтримала.

Насамкінець питання бюджету обговорювали члени бюджетної комісії, які висловили свої зауваження та пропозиції.

Перейти до панелі інструментів