19.04.2024
Новини Політика

Три громади Тернопільщини оприлюднили результати виборів на своїх веб-ресурсах

Як повідомляє Центральна виборча комісія, протягом листопада – грудня 2019 року 12 територіальних виборчих комісій взяли участь в апробації модельного веб-ресурсу ТВК під час виборчого процесу на перших виборах депутатів сільських, селищних, міської рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) і відповідних сільських, селищних, міського голів.

Станом на ранок 23 грудня чотири комісії у повному обсязі впоралися із завданням щодо введення даних про результати голосування на перших місцевих виборах в ОТГ 22 грудня 2019 року в систему. Серед перших чотирьох – три громади з Тернопільщини:
Великобірківська селищна виборча комісія  – http://bit.ly/34O4C1B
Нараївська сільська виборча комісія  – http://bit.ly/2EIrCoe
Вікнянська сільська виборчі комісія – http://bit.ly/2PObaZY

За даними веб-ресурсів, новим селищним головою Великих Бірок стане Любомир Ковч, 1980 р.н. Оприлюднені й імена 22-х депутатів селищної ради.

Нараївську сільську раду знову очолить Євген Здебський, 1966 р.н. Відомі вже й імена 26-ти депутатів сільради.

Третьою із завданням впоралася Вікнянська сільська рада. Її очолить Степан Господарик, 1967 р.н. У цій сільраді буде 14 депутатів.

Нагадаємо, 22 грудня сільських і селищних голів обирали у вісьмох громадах Тернопільщини – у чотирьох відбулися перші місцеві вибори, у решті – додаткові. У виборах взяли участь майже 18 тисяч людей.

 

Перейти до панелі інструментів