16.04.2024
Новини Оперативно

На Миколая у аваріях постраждали водійка, дитина та загинув пішохід

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до оперативно-диспетчерської служби ДСНС України у Тернопільській області 19 грудня о 08:50. Аварія сталася на автодорозі Р41: поблизу с. Гаї Шевченківські Тернопільського району, зіткнулися RENAULT Scenic і JAGUAR S-Type. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Тернопільській області.

Внаслідок ДТП водія автомобіля JAGUAR, жительку с. Біла, з травмами важкого ступеня важкості госпіталізовано в Тернопільську міську лікарню швидкої медичної допомоги, пасажирку автомобіля RENAULT, малолітню жительку м. Тернопіль, з ушкодженнями легкого ступеня важкості госпіталізовано в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Для ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники провели змивання залишків паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини та відбуксирували RENAULT Scenic, який перешкоджав руху автотранспорту на безпечну ділянку автошляху.

Ще одна аварія трапилася 19 грудня о 18.00 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік автобусної зупинки села Великий Кунинець Збаразького району. Під колесами автомобіля опинився місцевий житель, 1962 року народження, повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області.

Водій автомобіля Peugeot Partner, рухаючись в напрямку Тернополя, збив пішохода. Потерпілий йшов проїжджою частиною дороги за межами села на зустріч транспорту.
Кермувальник каже, що траса не освітлювалася, тому він помітив людину занадто пізно і не зміг уникнути удару. Про дорожньо-транспортну пригоду повідомив сам водій. Внаслідок отриманих травм пішохід загинув на місці події.
У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

 

Перейти до панелі інструментів