23.04.2024
Новини

Набивали на нозі м’яч та отримували призи. Як у Тернополі святкували день футболу

З нагоди Всесвітнього дня футболу 10 грудня на Театральному майдані Тернополя відбулося розважально-спортивне свято. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення підготував для дітей різні конкурси та спортивні естафети. 

Усі бажаючі мали змогу продемонструвати кращу розминку. Виконуючи елементи футболу, дві створених команди змагалися у першості. Це був маршрут із перепонами та заданими певними техніками виконання, коли потрібно було дати пас учаснику, або влучити у ворота.

Але діти змогли себе показати не тільки у фізичній підготовці. Вони впорались і з запитаннями вікторини на спортивну тематику впорались дуже добре.

  • Дуже сподобалось, адже багато дітей, гарні вправи та естафети , – розповідає учасник Владислав Середницький. – Спорт необхідний людям для гарного самопочуття, здоров’я та довгого життя.

Найспритніші спробували себе і в індивідуальній естафеті. Учасники набивали на нозі м’яч і підраховували кількість. Хто більше набив, той і виграв.

Новенькі м’ячі отримали переможці Ігор Зварич (він вибив м’яч 154 рази), другим став Андрій Цозад (74 рази), третім – Дмитро Лисий (63 рази).

Усі інші учасники не залишились без подарунків.

 

Підготувала Юлія Вітюк

Перейти до панелі інструментів