29.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі пасажир випав з маршрутки, бо водій не зачинив двері

З переломом стегна та іншими травмами 6 грудня бригада швидкої допомоги госпіталізувала до лікарні чоловіка, 1953 року народження. Тернополянин травми отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілий випав з салону маршрутки. За попередніми даними, водій транспортного засобу рушив з місця, а двері не зачинив.
Чоловікові надали меддопомогу. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ.
Ще одна автопригода того ж дня трапилася на автодорозі Броди-Тернопіль. Поблизу села Мшанець Зборівського району не розминулися Daewoo Nexia та Lexus.

Порушення правил дорожнього руху – попередня причина зіткнення. Водій автомобіля Lexus не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Як результат – врізався в іншу іномарку.

У важкому стані до реанімаційного відділення потрапив пасажир Daewoo. У тридцятидев’ятирічного тернополянина струс, множинні садна, різані рани обличчя, травми грудного відділу хребта та підозра на перелом обох гомілкових кісток.
У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно статті 286 частина.

 

Перейти до панелі інструментів