28.03.2024
Відео Громада Новини Спецпроекти

Міська рада чи ДемАльянс? Хто має рацію у питанні будівництва у парку Шевченка

18 листопада на сторінці ДемАльянс Тернопіль у Facebook з’явилася стаття під назвою “Багатоповерхівка в парку Шевченка, або сім’я чи партія мера знищить Тернопіль?” У ній йшлося про те, що у парку Шевченка, на місці ресторану “Назарія” невдовзі зведуть багатоповерхівку. Далі ДемАльянсівці розкривають цілу схему, де фігурує ім’я дружини міського голови – Олени Надал.

Того ж дня на сайті Тернопільської міської ради з’являється спростування інформації. Пишуть про те, що ні міський голова, ні члени його родини не мають стосунку до цього об’єкту.

  • Звертаємо увагу, що на даному місці не буде жодного будівництва багатоповерхівки, адже наявні документи передбачають реконструкцію об’єкту під спортивний комплекс, – йдеться у повідомленні. – Окрім того, на цій ділянці не будуть розпочинатися жодні роботи без проведення відповідних громадських обговорень.

22 листопада ДемАльянс Тернопіль знову розміщує статтю, де спростовує спростуванні міської ради.

  • Ми готові спростувати всі закиди міської ради і довести, що вона є неправдою і має на меті приховати справжні наміри, команди міського голови С.В. Надала щодо забудови земельної ділянки за адресою вул.Замкова,6а в районі парку ім. Т. Шевченка, – кажуть у ДемАльянсі. – Наміри приховані під назвою «Реконструкція будівлі кафе-бару «Назарія» під спортивно-розважальний комплекс», як було зазначено у наданих містобудівних умовах, чи «Реконструкція з ПРИБУДОВОЮ ТА НАДБУДОВОЮ кафе-бару «Назарія» під спортивно-оздоровчий комплекс» як уже зазначено у дозволі на будівельні роботи.

У спецпроекті “Погляд громади” свою позицію висловлює голова обласної організації “ДемАльянс”  Віталій Кудлак.

 

Перейти до панелі інструментів