25.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині за вихідні двоє людей загинуло у аваріях, а четверо – травмувались

Дві людини загинуло, четверо отримали травми в результаті дорожньо-транспортних пригод на дорогах міста та області. Впродовж 22-24 листопада правоохоронці зареєстрували на Тернопільщині чотири аварії.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Тернопільській області. За його інформацією,
22 листопада близько третьої години ночі на вулиці Б. Хмельницького трапилася аварія з потерпілими. Водій автомобіля Opel Combo не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини на тротуар і збив перехожого. Після цього транспортний засіб за інерцією протаранив ще й припаркований автомобіль марки Audi A4.

В результаті аварії 34-літнього пішохода із забійною раною голови та стегна доправили до лікарні. Забрала бригада швидкої до медзакладу і водія Audi. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма, струс, забійні рани голови та колін. Надали меддопомогу лікарі і іншому кермувальнику. В потерпілого множинні садна, закрита черепно-мозкова травма, розсічення обличчя та ушкодження грудної клітки.

Ще одну автопригоду того ж дня зареєстрували правоохоронці у Тернополі. О 17:55 на лінію “102” надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що на вулиці Протасевича ДТП з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що житель Хмельницької області, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, виїжджаючи з двору будинку, не надав перевагу в русі іншому авто і врізався в Volkswagen Amarok.

В результаті удару травми отримала пасажир ВАЗу. Жінку, 1949 року народження, бригада швидкої доправила до лікарні. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Дві автопригоди з летальними наслідками трапилися і 23 листопада. На Кременеччині в полі загинув чоловік. Тіло потерпілого виявив сусід. За попередніми даними, загиблий керував трактором Jinma. Рухаючись ґрунтовою дорогою, не впорався з керуванням і сільськогосподарська техніка перекинулася. В результаті – водій загинув на місці пригоди.

Ще одну смерть зареєстрували працівники поліції в Тернополі. 23 листопада під колесами автомобіля HONDA-CIVIC загинув чоловік, 1985 року народження. За словами свідків нещастя, потерпілий переходив проїзну частину дороги за межами пішохідного переходу.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 1 та частина 2 ККУ. Тривають розслідування.

Перейти до панелі інструментів