26.04.2024
Історії Новини Файні люди

У капличці Тернопільської артилерійської бригади повінчали військового і волонтерку

На одну сім’ю патріотів в Україні стало більше, повідомляє прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Він – капітан Збройних сил України, військовослужбовець Тернопільської артилерійської бригади, вона – волонтерка. Обоє зі Львова, познайомились у 2016 році через соцмережі. Сергій тоді шукав волонтерську допомогу для свого дивізіону в АТО. Тетяна допомагала військовому підрозділу, в якому служив Сергій, передавала речі першого вжитку, маскувальні сітки. Знайомство з часом перейшло у дружбу, а чергова зустріч запалила вогники обох сердець.

Через три роки військовий завоював серце Тетяни і нещодавно молодята  розписалися у місцевому РАЦСі. Про таїнство вінчання домовились з капеланом Володимиром Андрухівим, який щойно повернувся зі Сходу.

Обряд пройшов в духовному центрі Тернопільської артилерійської бригади за участю старшого військового капелана Тернопільської області В’ячеслава Кізілова з дотриманням військових традицій.

Новостворену сім’ю привітав комбриг Тернопільських артилеристів, полковник Сергій Баранов.

  • Варто додати, що батько Тетяни в минулому також військовий, льотчик-винищувач бойової авіації, тому їй не звикати до військової термінології, а також буде що згадати і кому розповісти молодятам за столом, у новому сімейному колі, – додає прес-офіцер.

На подію з’їхалися рідні, друзі наречених.

Перейти до панелі інструментів