28.03.2024
Місто Новини

У Тернополі зробили дорогу, яка не бачила ремонту понад 20 років

У Тернополі  завершили ремонт на вул. Поліській – ділянка дороги від вул. Промислової до вул. Поліська, 11. Ремонт дорожнього покриття та  влаштування тротуару  проведені на умовах співфінансування.

Ремонт цієї вулиці не проводився більше 20-ти років, то ж стан дорожнього покриття тривалий час перебував у незадовільному стані.

Про це повідомляє прес-служба міської ради. За її інформацією, частину вартості виконання робіт сплачено з бюджету міста (громади), частину – за кошти суб’єктів господарювання, чиї підприємства розташовані на даній вулиці.

– Протяжність відремонтованої ділянки дороги складає 420 м, а роботи виконували працівники підрядної організації ТОВ «Добробут», – каже начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик. – В рамках ремонту тут виконані роботи з влаштування системи дощової каналізації, дорожнього покриття, бордюрів та одностороннього тротуару. На даний час роботи уже на завершальному етапі, підрядникам необхідно лише влаштувати заїзди до підприємств, що розташовані на цій вулиці.

Перейти до панелі інструментів