29.03.2024
Новини

Батькам, які хочуть змінити шкільне харчування, пропонують заповнити анкету

Батькам, які незадоволені якістю харчування своїх дітей у шкільних їдальнях, пропонують його змінити. Про це йдеться на сторінці Нове шкільне харчування I Cult Food. 

Ми хочемо дати дітям найкраще, але у школах годуємо їх неякісними стравами. Це несмачно. Це некрасиво. Це їжа, приготована за застарілими рецептами. Як результат, діти не харчуються у їдальнях. Так більше тривати не може.

  • Саме тому я і моя команда, вирішили змінити харчування у школах, – розповідає ініціатор проєкту Євген Клопотенко. – Саме тому ми створили Збірник із 110 унікальних рецептів. Саме тому вже понад рік ми впроваджуємо Нове шкільне харчування по всій Україні. І саме зараз нам потрібні лідери, лідери руху Cultfood.

Школяр, директор школи, кухар, працівник держустанови, вчитель, мама чи тато — кожен може приєднатися до команди та стати Лідером у своїй школі чи регіоні. Масштаби не важливі. Важливе бажання приділяти час та сили проєкту, який навчить юних українців та українок насолоджуватись їжею.

Як впроваджувати Нове шкільне харчування у школах, обіцяють навчити. Протягом року планують організовувати зустрічі з учасниками руху, щоб досягти максимального впровадження меню у шкільних закладах. Подати анкету на участь можна тут: https://tinyurl.com/y5zyyzoz.

На ваші заявки чекатимуть до 13 листопада включно.

Перейти до панелі інструментів