19.04.2024
Новини Оперативно

В Бережанах внаслідок пожежі загинуло двоє людей

Ввечері в неділю, 3 листопада, у центрі Бережан трапилась пожежа. Загинуло двоє людей.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Береж Інфо.

“Вчора близько 21.30 у квартирі на 2-му поверсі по вул. Вірменська, 7 виникла пожежа. Близько 23.30 пожежу вдалось локалізувати. Загинуло двоє мешканців квартири…”, – повідомляють на сторінці.

В коментарях люди пишуть, що загинуло подружжя. Люди отруїлись чадним газом. У сім’ї залишилося двоє старших дітей.

“Всі три кімнати та кухня зазнали шкоди. Будівля знеструмлена, люди, що живуть на першому поверсі, а також магазин зараз без світла. Найгірше, що могло трапитись, трапилось, загинуло подружжя, власники цієї квартири, внаслідок отруєння чадним газом швидше всього. Чоловіка знайшли біля вхідних дверей, так як швидше всього, побачивши полум’я хотів вибратись із квартири. Його знайшли рятувальники при вході непритомним. Щодо жінки не відомо. Швидка начебто і була на місці події, але її роботи помічено не було”, – пишуть у фейсбук-групі Бережанці та бережанська діаспора.

Як повідомляють в Управлінні ДСНС Тернопільської області, пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано даний будинок. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв, пошкоджено облицювання стін та стелі квартири. На місці події виявлено загиблими 2-х осіб: власника квартири, громадянина 1959 року народження та громадянку 1961 року народження.

Ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час паління власника квартири.

Матеріальні збитки встановлюються.

Фото: Ihor Yakubovsky, Береж Інфо

Перейти до панелі інструментів