29.03.2024
Новини Оперативно

Правоохоронці розшукують жінку, яка стажується у магазинах і обкрадає підприємців

Від дій гастролерки потерпіли двоє власників торгових закладів. Сума викраденого – понад тринадцять тисяч гривень, повідомляють у відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Як встановили оперативники Тернопільського відділу поліції, зловмисниця – не місцева, родом з Кіровоградщини. Гастролювати і красти – її стиль життя. У минулому неодноразово судима за майнові злочини.
Першою жертвою лиходійки став підприємець з тернопільського ринку. Чоловік подав оголошення про те, що шукає продавця. Йому зателефонувала жінка й погодилася прийти на стажування. Нова працівниця торгувала не більше години. І щойно власник відійшов, вигребла з каси шість тисяч гривень, прихопила гаманець, у якому було півтисячі та зникла.
Як встановили розшуківці, зловмисниця часу не гаяла – стала телефонувати до наступного роботодавця і вже за декілька хвилин в якості стажера стояла за прилавком у продуктовому магазині на вулиці Руській у Тернополі. Тут швидко збагатитися не вдалося, довелося відпрацювати декілька годин. Та за працю потайки від власника взяла чималу плату – майже сім тисяч гривень. Вимкнувши телефон, гастролерка зникла.
На даний час поліцейські проводять оперативні заходи з метою встановити місце перебування  зловмисниці. Відомості за фактами крадіжок внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Перейти до панелі інструментів