28.03.2024
Новини Оперативно

В багажнику купа зброї, а пасажир – підозрюваний у вбивстві: в Зборові затримали небезпечних злочинців

29 жовтня патрульним поліцейським надійшло орієнтування про те, що на трасі М-09 (Тернопіль – Львів – Рава-Руська) рухається автомобіль BMW 530, водій та пасажири якого, можуть бути причетними до вчинення особливо тяжких злочинів.

Уже через декілька хвилин, на стаціонарному посту «Зборів», патрульні помітили вищевказаний транспортний засіб та одразу ж зупинили його, повідомляють в патрульній поліції Тернопільської області.

За кермом автівки перебував 23-річний водій, який під час розмови з патрульними помітно нервував та підозріло себе поводив. Згідно зі статтею 34 ЗУ «Про Національну поліцію», інспектори провели поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої у багажному відділенні та бардачку автівки вони виявили два предмети, що схожий на пістолет, магазини пістолетів, патрони, предмет, що схожий на кастет, кайданки та кошти у великій кількості. Усе це, як згодом з’ясувалося, належало 25-річному пасажиру автівки.

Окрім того, перевіряючи ще одного з пасажирів BMW у базах Національної поліції, з’ясувалося, що 49-річний чоловік підозрюється у вчиненні умисного замаху на вбивство, та знаходиться в розшуку.

На місце події патрульні одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме всі обставини справи.

Перейти до панелі інструментів