24.04.2024
Новини

У Тернополі хочуть запустити проєкт “Електронний кабінет дільничного”

У Тернополі планують запустити пілотний проєкт «Електронний кабінет дільничного». Він призначений для ефективної комунікації громадян з поліцейськими.

Як працює сервіс та особливості його впровадження у Тернополі обговорили під час зустрічі-тренінгу дільничні офіцери поліції з представниками громадських організацій «Київ мрії» та «Центру громадського моніторингу та аналітики». Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в області.

За його інформацією, сервіс «Електронний кабінет дільничного» є складовою інтерактивною багатофункціональної онлайн-платформи «Взаємодія поліції та громади». Проєкт є громадською ініціативою. Наповненням та модерацією ресурсу займаються громадські активісти в тісній співпраці з представниками поліції свого міста. Наразі сервіс в тестовому режимі працює в Голосіївському районі Києва, але незабаром його планують запустити у Тернополі.

Як розповіли координатори проєкту, «електронний кабінет дільничного» буде працювати як онлайн-приймальня дільничного. За допомогою сайту користувачі можуть дізнатися контакти свого дільничного офіцера і написати йому повідомлення, на яке отримають відповідне реагування.

Перейти до панелі інструментів