19.04.2024
Місто Молодь Новини

Тернополянам виплачуватимуть премії імені Володимира Лучаківського

Цьогоріч до Дня місцевого самоврядування у Тернополі вручатимуть премії імені Володимира Лучаківського. Відповідне положення про присудження премії та склад організаційного комітету затвердили на засіданні 39-ої сесії Тернопільської міської ради.

Згідно з положенням, щорічне вручення грошової премії у розмірі 10 тис. грн відбуватиметься у трьох номінаціях: «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення», повідомляє прес-служба міськради.

– Рішення було прийняте з метою вшанування пам’яті першого українського бургомістра Тернополя Володимира Лучаківського і відзначення тернополян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу міста, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Пропозиції щодо кандидатів на здобуття премії потрібно подавати в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради (бульв. Т.Шевченка, 1). Це можуть зробити керівники вищих навчальних закладів міста, засобів масової інформації, громадських організацій та галузевих спілок, установ, підприємств та організацій. Матеріали на здобуття премії треба подати не пізніше 7 листопада поточного року.

Перейти до панелі інструментів