28.03.2024
Новини Оперативно

Тернополянка викрала запчастин до сільгосптехніки на 20 тисяч і здала їх на металобрухт

Зловмисниця вночі проникла на територію приватного підприємства, яке займається ремонтом сільгосптехніки, і винесла звідти комплектуючі до трактора. Проте не врахувала, що момент вчинення злочину зафіксували камери відеоспостереження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в області. За його інформацією,  до співробітників Тернопільського відділу поліції звернувся місцевий підприємець. Він розповів, що вночі з території його фірми невідома особа викрала запчастини до сільгосптехніки. Збитки оцінив у 20 тисяч гривень.

Оперативно встановити особу, яка причетна до крадіжки, розшуківцям вдалося завдяки камерам відеоспостереження, встановленим на території підприємства. Зловмисницею виявилася 54-річна жителька обласного центру. Вона не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – була судима за важкі злочини.

Як з’ясувалося, на подвір’я підприємства лиходійка проникла через паркан – внизу відгорнула щебінь і пролізла через отвір. Брала невеликі деталі і складала їх у візок. Крадені запчастини здала на металобрухт. Оперативники встановили місце збуту крадених комплектуючих та вилучили їх.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Дії підозрюваної кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування. Поліцейські також перевіряють тернополянку на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території обласного центру.

 

Перейти до панелі інструментів