19.03.2024
Новини Оперативно

У Сереті на Теребовлянщині знайшли тіло бабусі, яка зникла 10 жовтня

20 жовтня у річці Серет біля села Буданів Теребовлянського району місцеві жителі виявили тіло жінки, яка зникла ще 10 жовтня. На місце події був направлений черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління. Працівники ДСНС здійснили евакуацію тіла з водойми та передали працівникам поліції, повідомляє прес-служба управління ДСНС в Тернопільській області.

Нагадаємо, 10 жовтня близько 17:00 у селі Буданів слабозряча місцева жителька, 1933 року народження, вийшла з дому та не повернулася. На березі р. Серет виявлено її особисті речі.

Протягом 11-13 жовтня до пошуків залучалися черговий та резервний караули 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області. Всього було обстежено близько 11 км акваторії та дно р. Серет в найбільш глибших місцях, вниз по течії від ймовірного місця зникнення жінки.

15-17 жовтня рятувальники знову продовжили роботи з обстеження водної акваторії р. Серет та прибережної зони. Однак пошукові заходи результату не дали. Додатково опитали 27 осіб у шести населених пунктах, розташованих у районі ймовірного місця зникнення. 18 жовтня пошуки продовжено. О 06:10, за сигналом «Збір-аварія» піднятий особовий склад Теребовлянського районного відділу та 12-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Тернопільській області. Всього, цього дня, для проведення пошукових робіт залучено 83 чоловіки – 50 рятйвальників, 15 правоохоронців, 10 лісників, 8 чоловік з числа місцевого населення.

Перейти до панелі інструментів