28.03.2024
Жінки Новини

День для мами. У Тернополі відбувається жіночий фестиваль Best Mama (доповнюється)

Фото Валентини Семеняк

Лекції, консультації лікарів, б’юті-зона, дитяча кімната, книжковий ярмарок, розважальна програма  – неповний перелік локацій, які працюють на фестивалі для жінок Best Mama Fest. Сьогодні, 20 жовтня, він відбувається у Тернополі вчетверте.

– Цей фестиваль – для жінок, які прагнуть розвиватись, бути завжди стильними та успішними, люблячими та щасливими, – розповідає організаторка Людмила Муринська. – Захід має на меті донести до жінок Тернополя, що сім’я, діти, чоловік, особистий ріст – це ті напрямки, які важливо розвивати. Важливо розуміти істинні життєві цінності заради збереження душевної рівноваги жінки.

Учасниці фестивалю діляться враженнями у соцмережі.

– Краси багато не буває! – пише Юлія Хорошова. – Любов до себе, щастя, знайомства, щирий сміх і глибокі думки – все це тут, на Жіночий фестиваль Best Mama fest. Хто ще не тут? Підтягуйтесь! Тут перукар і візажисти наводять неймовірну красу всім охочим.

– “Тернопіль – місто щасливих сімей”, – пише Ірина Яремчук. – Презентуємо ініціативу УГП на Жіночому фестивалі “Best Mama Fest”. З нетерпінням чекаємо ідеї та пропозиції від тернопільських мамусь.

– Ви колись “купались” в енергії Материнської Любові, Світла, Енергії? Ні, я не про материнське Лоно, це розуміється само по собі, – пише Валентина Семеняк. – Я про жіночий фестиваль Best Mama fest, де я зараз знаходжусь. Ще ніколи в житті не була в оточенні стількох мам та їхніх діток. Знаєте, цікаво спостерігати за мамами, які нарешті нікуди не поспішають, вони такі розслаблені, такі щасливі, вони прагнуть знань, а ще – уваги. Таку увагу вони мають від модераторів фесту: лекції, семінари, цікаві пізнавальні локації. Фест неймовірно насичений подіями.

Фото Валентини Семеняк
  • Сьогодні вранці мій чоловік Роман Навроцький сказав сину: «Наша мама сьогодні відпочиває, бо вона Best mama”))) І справді, сьогодні у мене день відпочинку, драйву, трансформаційних ігор, навчань, тренінгів, перевтілень, видовищ і нових знайомств!!! Дякую за це організаторці фестивалю #Bestmama Людмила Муринська! Тут круто!! – пише Ольга Навроцька.
  • Чому Жінка, Мама, Берегиня сімейного затишку повинна відпочивати, обмінюватись думками, енергією в кругу інших Жінок? – пише Наталія Стефанчук. – Щоб бути щасливою!!! Поринути в суцільну жіночу енергію, сильну і супер позитивну!!! Саме така атмосфера панує зараз на #bestmamafest

На фестивалі оприлюднили й імена найкращих мам у п’ятьох номінаціях – “Мама-Ангел”, “Мама ранньої пташки”, “Мама з великим серцем”, “Мама – сімейний затишок”, “Успішна мама”.

Премію Найкраща мама у номінації “Мама-Ангел” (це мама, яка виховує особливу дитину) здобула Олена Коваль.

  • Чесно кажучи я була приємно вражена, коли дізналася, що мою кандидатуру висунули одразу декілька людей. Чи самовисувалась б я?- швидше за все що ні, – каже Олена Коваль. – І ця премія була створена не для того, щоб показати, що є хтось кращий чи хтось гірший. Її призначення у тому, щоб відкрити людям очі на матерів, про яких часто забувають, нехтують їх думкою, знецінюють…Насправді на тій сцені мали б стояти усі матері, які виховують дітей з інвалідністю.

 

У номінації “Успішна мама” найбільшу кількість лайків здобула Іванна Сивак, засновниця бренду вишиванок.

  • Хто знає мою історію ,тому відомо ,що вона далеко не проста! – пише переможниця цієї номінації. – Друзі,рідні,люди ,усім щиро дякую за підтримку! Майже 1000реальних людей(не фейків)та 350коментарів з побажанням перемоги я отримала від вас,мої хороші! Розділяю з Вами цю перемогу ,радію, що ви є!

Ввели також додаткову номінацію “Мама – громадська діячка”. І тут перемогла Олеся Чванкіна, голова ОСББ.

  • Віра та підтримка здатні творити дива, навіть розширювати межі давно спланованого та анонсованого, – розповідає Олеся. – Я знаю, що є дуже багато жінок, які заслуговують на це звання набагато більше, ніж я. Кожна з нас діє в межах власних можливостей та потреб.

Імена решти найкращих мам в інших номінаціях ми повідомимо згодом.

 

Перейти до панелі інструментів