19.04.2024
Жінки Здоров’я Новини

Тернополянка Наталя Суслова увійшла до ТОП-50 людей, які роблять українців здоровими і красивими

За версією видання Anywell, дієтологиня з Тернополя Наталя Суслова увійшла до переліку людей, які роблять людей людей здоровішими і красивішими. У списку відомі українські тренери, дієтологи, психологи, спортсмени, нутріціологи.

Наталя Суслова – лікар-дієтолог в Інституті серця МОЗ України.

– Якщо вас цікавить здоров’я серця і правильне харчування, експертиза Наталії Суслової точно захопить вас, – пише видання. – На своїй сторінці Наталя розповідає про принципи правильного харчування, переводить його з мови науки на зрозумілі нам слова і захоплююче ангажує всіх приєднатися до світу здорового харчування.

– Щиро дякую за довіру! Всі наші знання, праця, і любов завжди будуть спрямовані на допомогу та пітримку кожного, хто бажає, щоб його серце билося довго і дарувало любов на довгі роки, – пише Наталя Суслова на своїй сторінці у Facebook.

Довідково. Наталя Суслова, лікар-дієтолог, кандидат медичних наук. Навчалася у Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського: закінчила з відзнакою лікувальний факультет, а згодом й аспірантуру при виші. Працювала у Тернопільській комунальній лікарні №2. Викладала у медуніверситеті, захистила кандидатську дисертацію. У 2012 році здобула  звання лікаря за спеціальністю «Дієтологія».

Консультує з питань раціонального харчування, зниження ваги, оздоровлення та омолодження організму, складає програми харчування, підбір індивідуальних схем, на підставі медичних показників організму, а також індивідуальної сприйнятливості продуктів харчування. Навчає контролювати дотримання рекомендацій та моніторить зміни стану здоров’я людини.

Перейти до панелі інструментів