19.03.2024
Новини Оперативно

Стареньку, яка зникла у Теребовлянському районі, досі шукають

10 жовтня близько 17:00 в с. Буданів Теребовлянського району слабо зряча місцева жителька, громадянка 1933 року народження, вийшла з дому та не повернулася. На березі р. Серет виявлено її особисті речі, повідомляють в управлінні ДСНС області.

Протягом 11-13 жовтня до пошуків залучалися черговий та резервний караули 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області. Всього було обстежено близько 11 км акваторії та дно р. Серет в найбільш глибших місцях, вниз по течії від ймовірного місця зникнення жінки.

15-17 жовтня рятувальники знову продовжили роботи з обстеження водної акваторії р. Серет та прибережної зони. Однак пошукові заходи результату не дали. Додатково опитали 27 осіб у шести населених пунктах, розташованих у районі ймовірного місця зникнення.

18 жовтня пошуки продовжено. О 06:10, за сигналом «Збір-аварія» піднятий особовий склад Теребовлянського районного відділу та 12-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Тернопільській області. Всього, цього дня, для проведення пошукових робіт залучено 83 чоловіки – 50 рятйвальників, 15 правоохоронців, 10 лісників, 8 чоловік з числа місцевого населення.

Пошукові заходи тривають.

Перейти до панелі інструментів