26.04.2024
Анонс Новини

“Терміново” оголошує конкурс на найкращий журналістський матеріал

Інформагенція «Терміново» оголошує конкурс для журналістів-початківців і тих, хто мріє спробувати себе у цій професії. Якщо вам цікава журналістика, подобається працювати з актуальною інформацією, вам до нас!

Ми – локальна мультимедійна платформа, яка об’єднує журналістів і громадських активістів Тернопільщини.

Отож, умови конкурсу:
1. Ви надсилаєте нам своє ессе/розслідування/нарис/репортаж (або будь-який інший, улюблений журналістський жанр) на тему, яку вважаєте сьогодні найбільш актуальною (окрім політично-заангажованої). Ми не обмежуємо ні у змісті, ні у формі подання (текст чи відео – обирайте самі).


2. Наприкінці місяця ми розміщуємо найкращий матеріал у себе на сайті та на FB-сторінці.
Якщо ваш матеріал з’явився у нас на сторінці – вважайте, що у цьому місяці ви перемогли і отримуєте 500 грн. Якщо ви спробували себе вперше, розміщений матеріал стане початком твого власного портфоліо, що в майбутньому тобі знадобиться.

Таких раундів буде два: ми обиратимемо кращого у жовтні та листопаді, за що вони отримають по 500 грн.

Проте найбажаніший подарунок ми притримали на грудень.

Ми проведемо онлайн-голосування і серед надісланих статтей наші читачі визначать фінального переможця, який отримає головний приз нашого конкурсу – майстер-клас із журналістської майстерності від провідного журналіста одного із центральних телеканалів країни.
Не проґавте свій шанс! Надсилайте свій матеріал і, можливо, саме він стане переможцем!
Успіхів учасникам!

Надсилайте свої матеріали на електронну пошту terminovo.te@gmail.com, в темі листа вкажіть «Конкурс». За більш детальною інформацією телефонуйте за номером+380 (67) 761 10 11.

Перейти до панелі інструментів