29.03.2024
Новини Оперативно

Вирвали тросом вікно, аби вкрасти сейф з ювелірного магазину: на Тернопільщині оголосили план перехоплення

Цієї ночі в Хоросткові троє невідомих в масках, погрожуючи охоронцю ювелірного магазину, намагались викрасти сейф із коштовностями. Для цього вони тросом вирвали металопластикове вікно.

Оперативний план “Сирена” введено на території Тернопільської області. По тривозі підняли весь особовий склад поліції. Оперативники встановлюють місце перебування підозрюваних у пограбуванні. Останні пересуваються на автомобілі Audi, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Одинадцятого жовтня о 3:46 в чергову частину Гусятинського відділення поліції надійшло повідомлення про злочин у місті Хоростків.

Власниця ювелірної крамниці повідомила, що о 3:19 троє невідомих чоловіків у масках, погрожуючи охоронцю фірми вбивством, вирвали тросом за допомогою автомобіля грати з металопластикового вікна та викрали цінні речі. Винести сейф з коштовностями злодіям не вдалося.

З місця події підозрювані поїхали в бік села Сухостав Гусятинського району, Тернопільської області.

Прикмети зловмисників: одягнені в темний одяг, пересуваються на автомобілі марки Audi, частковий номерний знак ВО 86**, срібного кольору.

Працівники поліції звертаються до мешканців міста та області, якщо ви помітили схожий автомобіль, повідомляйте за телефонами (0352) 27-12-28, 0677047884, 0676547619. Анонімність гарантується.

Перейти до панелі інструментів