29.03.2024
Новини Оперативно

Богдан Юлик звільнився з Укравтодору

Про звільнення тернополянина Богдана Юлика, який займав посаду начальника відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору, повідомила прес-служба відомства.

На офіційній сторінці Укравтодору йдеться про те, що пан Юлик написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, обіймаючи посаду начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, Богдан Юлик був фігурантом скандалу, пов’язаного із поділом  дороги на ділянки по 40 метрів, щоб уникнути тендеру. Юлику вдалося уникнути покарання і опинитися на посаді начальника Відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору, вигравши конкурс. Його звільнення тоді вимагали два десятки громадських організацій, однак керівник Укравтодору заявив, що Юлик – високопрофесійний дорожник і працюватиме в його команді.

Сьогодні українські ЗМІ пов’язують звільнення Юлика з тим, що про звільнення самого Славоміра Новака (керівника Укравтодору) заявив новопризначений міністр інфраструктури Владислав Криклій. Причина – начебто Юлик не звільнений, а перебуває на лікарняному. Про це він повідомив в інтерв’ю “Економічній правді”. Проте в інтерв’ю журналу “Фокус” Криклій повідомляє про звільнення Новака по причині “зміни політичного ландшафту”.

Повідомлення про анонсоване звільнення Новака і його причину з’явилося у виданні вранці 20 вересня, а вже за кілька годин прес-служба відомства заявила про те, що скандальний працівник звільнився.

Перейти до панелі інструментів