29.03.2024
Громада Новини

Придбати газ за нижчою ціною влітку, щоб використати його взимку. Коли тернополяни зможуть зробити “Газовий запас”

Пропозицію під назвою “Газовий запас” запускає ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”. Українці мають можливість заздалегідь придбати необхідний обсяг газу за фіксованою літньою низькою ціною, а використати його взимку. Про це повідомив 21 серпня голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв. Детальніше про “Газовий запас” від розповів на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, що викликало багато схвальних відгуків користувачів. Люди пишуть, що це чудова ідея, але головне вдало реалізувати її на практиці. Як працюватиме пропозиція “Газовий запас” у Тернополі, з’ясовувала журналістка “Терміново”. 

Газ на 25% дешевше

“Багатьох українців турбує прогнозоване здорожчання газу взимку та й взагалі його доступність, враховуючи плани Росії організувати чергову “газову війну”. Щоб гарантувати газопостачання та захистити споживачів від підвищення цін, ми активно закачуємо газ до підземних сховищ, – повідомляє Андрій Коболєв”. – Але якою буде зимова ціна, прогнозувати складно. Україна взяла на себе зобов‘язання забезпечувати ринкові ціни на газ з 1 січня 2020 року, і це зараз відображено в постановах уряду. Щоб дати вам більше контролю над ситуацією, ми запускаємо продукт “Газовий запас”, скористатися яким зможе кожен житель України, який купує газ.

Суть пропозиції дуже проста: ви можете заздалегідь придбати необхідний вам обсяг газу за фіксованою літньою низькою ціною. А використати його – взимку.

Пропозиція діятиме до 25 вересня. Відпускна ціна Нафтогазу – 4874,42 (без ПДВ, вартості транспортування, розподілу і маржі газзбутів). Купити за цією ціною можна до 25 тис. кубометрів на одну родину.

Для максимальної зручності споживачів Нафтогаз запропонував усім “газзбутам” реалізувати цю програму спільно. Щоб скористатися пропозицією, зателефонуйте своєму постачальнику газу.

Детальніше про програму для клієнтів, постачальником яких є наша дочірня компанія – за посиланням: www.gas.ua. Долучайтесь!”

Вигідна пропозиція від ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” надає можливість споживачам платити менше до 25% за природний газ* в опалювальний період. Під заощадженням до 25% на природному газі розуміється можливість придбання в період дії цієї пропозиції природного газу за ціною, що є нижчою порівняно з ціною, яка діяла в період з 1 листопада 2018 року до 31 березня 2019 року, йдеться на сайті ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”

Вивчають пропозицію 

Як повідомив голова наглядової ради ПАТ «Тернопільміськгаз» Віталій Бобрівець, пропозиція “Газовий запас” якраз сьогодні, 22 серпня надійшла на електронну пошту підприємства. Зараз її вивчають і через декілька днів зможуть сказати, як це будуть втілювати на практиці. 

Є така пропозиція і ми розглядаємо її як дійсно цікаву, – каже пан Бобрівець. – НАК “Нафтогаз України” виступив з ініціативою щодо запровадження так званого газового депозиту, що дозволяє споживачам оплатити за газ по дешевшій ціні влітку для того, щоб використати його зимою. На сьогоднішній день НАК “Нафтогаз України” направило відповідні пропозиції нашому підприємству, ми його розглядаємо і я думаю, що будемо пропонувати такий продукт нашим споживачам. Як буде це практично виглядати? Я думаю, що ми спочатку це узгодимо безпосередньо з НАК “Нафтогаз України”,  бо нам тільки сьогодні прийшла на електронну адресу пропозиція про договір. Ми її розглядаємо, мусимо вивчити юридичну сторону цього питання. Бо на сьогоднішній момент на наше підприємство покладене виконання так званих умов по спецобов’язках – обов’язковому наданню послуг з газопостачання для населення по визначених постановою Кабміну цінах. Ми вивчаємо юридичний аспект і якщо не буде жодних юридичних підгрунть, готові співпрацювати, щоб полегшити ситуацію для людей. 

Довідка

Більш детальну інформацію про пропозицію “Газовий запас” можна дізнатись за телефоном: 0 800 215 515 (багатоканальний) у будні з 09:00-18:00.

Щоб скористатися умовами пропозиції необхідно:

а. Мати при собі Паспорт громадянина України.

  1. Укласти додаткову угоду до типового договору постачання природного газу.
  2. Зробити передплату за газ згідно умов Додаткової угоди. 
  3. Подати за 5 робочих днів до дати постачання газу заявку на постачання  природного газу.

За інф. www.gas.ua

 

 

Перейти до панелі інструментів