28.03.2024
Новини Оперативно

У Бучацькому районі легківка насмерть збила молодого чоловіка (доповнене)

  • В Бучацькому районі, поблизу села Зелена прямо зараз трапилась смертельна ДТП. Водій автомобіля Volkswagen Caddy вчинив наїзд на пішохода. На цей час ще не відомо чи хтось із учасників був у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, – повідомляють у Телеграм-каналі “Підслухано на Тернопільщині”.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції в Тернопільській області, під колеса іномарки потрапив 31-річний чоловік. Від отриманих травм пішохід загинув на місці.

Аварія сталася близько десятої години вечора на автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, між селами Зелене та Старі Петликівці Бучацького району. 23-річний водій – житель одного з сіл району, керуючи автомобілем Фольксваген, здійснив наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині. Травми виявилися несумісними з життям. Ще до приїзду бригади швидкої допомоги 31-річний житель Франківщини помер.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У водія взято забір крові на вміст алкоголю, транспортний засіб поміщено на шрафмайданчик.

Перейти до панелі інструментів