29.03.2024
Новини Оперативно

На кільці на Крушельницької – затори. Вантажівка обірвала тролейбусну лінію

Про затори в районі тимчасового кільця на вул. Крушельницької-Хмельницького в обід 14 серпня повідомляє читач “Терміново”. Багато машин застрягли у напрямку “Сонячного” та Білої.

– На кільці вантажівка обірвала тролейбусну лінію, – повідомляє читач пан Ігор. – На дорозі жах, що робиться, – затори, приїхала поліція, водії сваряться.

Як повідомили у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області, на водія Volvo 1971 р.н., який пошкодив тролейбусну лінію на перехресті вулиць Крушельницької-Хмельницького, патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП – “Порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП. У свідків події та у кермувальника відібрали пояснення. Усі матеріали передадуть в суд, який і визначатиме міру покарання.

Зараз тролейбуси, маршрут яких пролягає під двоарковим мостом, об’їжджають через вулицю Вояків дивізії “Галичина”. Тролейбусну лінію ремонтують. Як тільки аварію ліквідують, тролейбуси поїдуть за звичним маршрутом.

Нагадаємо, від 9 серпня  у Тернополі запровадили тимчасову експериментальну схему організації дорожнього руху з влаштування транспортної розв’язки на вулиці Б. Хмельницького – вул. С. Крушельницької. На вказаному перехресті тимчасово влаштували круговий рух транспорту. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

На цьому кільці влаштовано 25 спеціальних тимчасових блоків, на встановлення яких з бюджету передбачено 37 тисяч гривень. Як стверджують у міській раді, на даній ділянці дороги часто виникали ДТП, спостерігалося велике скупчення машин, ускладнений рух громадського транспорту. Якщо така схема організації дорожнього руху дасть позитивні результати і тернополяни підтримають її, незабаром на цій ділянці проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з відповідною розміткою.

 

 

Перейти до панелі інструментів