18.04.2024
Новини

Поліція просить допомогти розшукати водія авто, причетного до ДТП

Правоохоронці розшукують водія автомобіля, ймовірно вишневого чи червоного кольору, причетного до ДТП із 17-річним хлопцем у Козівському районі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області. За його інформацією, 29 липня о 9.30 на узбіччі в траві жителі села Ценів Козівського району виявили пораненого хлопця. Потерпілий – місцевий мешканець. Люди одразу викликали поліцію та швидку допомогу.

Травми сімнадцятирічного хлопця, за інформацією начальника Козівського відділення поліції Артема Колодія, характерні удару автомобілем.

У неповнолітнього – закрита черепно-мозкова травма, струс, перелом ребра, кісток тазу та нижньої щелепи, а також забої нирок й грудної клітки. Його госпіталізували до реанімаційного відділення. Стан юнака стабільний, але важкий.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Працівники поліції розшукують винуватця автопригоди. Вони звертаються до водіїв, які в період з 5:00 до 9:30 проїжджали автодорогою між селами Ценів та Олесине і мають в автомобілях відеореєстратори, допомогти встановити винуватця ДТП.

Автомобіль, ймовірно, вишневого або червоного кольору, з корозією кузова. На транспортному засобі може бути пошкоджена права передня сторона.

Повідомити інформацію можна на лінію “102” або за номерами телефонів: (03547) 2-12-45, (098)635-50-79. Анонімність гарантується.

Перейти до панелі інструментів