26.04.2024
Новини

Троє п’яних молодиків намагались викрасти “жигулі”

28 липня у поліцію надійшло повідомлення про те, що троє молодиків виштовхують за межі подвір’я автівку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

  • Транспортний засіб марки “ВАЗ-2101” стояв припаркований у дворі будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Близько третьої ночі господарі автомобіля почули шум у дворі. Виглянувши у вікно помітили, що невідомі особи викочують транспорт, – повідомляють у поліції.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та працівники управління карного розшуку. Правоохоронці знайшли викрадений автомобіль за метрів сто від місця злочину.

  • Двоє невідомих, які штовхали автомобіль, втекли в невідомому напрямку, а чоловік, який перебував за кермом, не встиг і його затримали працівники патрульної поліції, – каже Дмитро Степанців, слідчий слідчого відділу Тернопільського відділу поліції.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК.  Це – раніше не судимий житель обласного центру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Місце перебування двох його спільників встановлюється.

Затриманий та його товариші на момент угону перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Даний факт внесений в ЄРДР за статтею 289 частина 2 ККУ – Незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває слідство.

 

Перейти до панелі інструментів