24.04.2024
Новини

Як дякують кандидати Тернопільщини своїм виборцям. Підбірка із соцмереж

Із 69-ти мажоритарників Тернопільської області до Верховної Ради пройдуть тільки п’ятеро. Інші житимуть далі, як і раніше. Зазвичай дякують виборцям переможці, але завжди приємно бачити подяки виборцям від тих, кому не судилося виграти.

У день після виборів ми зустріли кілька подяк від кандидатів, яким виборці віддали друге, третє, четверте місце у перегонах, або ж залишили далеко позаду.

Вадим Боярський балотувався на 164-му ОВО від ВО “Батьківщина” і отримав третій результат, це 12 490 голосів.

“Бронзовим призером” у Тернополі став колишній голова ОДА Степан Барна, який балотувався від партії “Європейська Солідарність”. Він набрав 11 209 голосів тернополян (дані на 21.00, підраховано 97,64% бюлетенів).

Самовисуванець Іван Панчук (164 ОВО) отримав 1427 голосів виборців.

Понад 9 тисяч тернополян віддали свої голоси заступнику міського голови Леоніду Бицюрі. У своєму відеозверненні він дякує за цей результат.

 

 

Віта Салко, кандидатка на 164-му ОВО від “Голосу”, отримала підтримку 5 029 виборців.

Ще один кандидат від “Голосу” (по 166-му ОВО) Олег Вітвіцький отримав п’яте місце і підтримку понад 7-ми тисяч жителів округу.

Самовисуванка Алла Стечишин отримала третє місце на 166-му ОВО, їй висловили підтримку 9,5 тисяч жителів округу.

Почесне четверте місце на 165-му окрузі і 8 835 голосів дісталося Василю Мартюку (“Голос”).

Більшість з цих кандидатів були гостями проекту “Терміново” “Обирай.te”, з деким познайомитися не вдалося. Дякуємо за участь у ток-шоу і сподіваємось на зустрічі в майбутньому.

 

 

Перейти до панелі інструментів