20.04.2024
Новини

Хто з політиків отримав у Зарваниці благословення Глави УГКЦ (фото)

У Марійському духовному центрі, що у Зарваниці Теребовлянського району, триває Загальнонаціональна проща.

Традиційно у перший день прощі відбувається зустріч з молоддю і багатотисячний похід зі свічками від парафіяльної церкви до чудотворного місця, де єпископи, священники та миряни молитимуться Молебень до Богородиці та проситимуть у Матері Божої заступництва для нашого народу та миру для України.

У неділю, 14 липня, центральною подією прощі є Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Блаженніший Святослав.

Українські політики, місцеві кандидати до Верховної Ради, обласні й міські чиновники не знехтували нагодою “людей подивитися, себе показати”, а заодно й отримати благословення Блаженнішого Святослава.

Серед VIP-гостей помічаємо лідерів політичних сил – Петра Порошенка з дружиною та іншими кандидатами зі списку ПП “Європейська солідарність”, Андрія Садового – №1 у списку “Самопомочі”, Олега Тягнибока – лідера об’єднаних націоналістів.

Серед тих, хто отримав благословення Глави УГКЦ, помічаємо Міністра освіти УКраїни Лілію Гриневич, міського голову Тернополя Сергія Надала та інших.

У першій лінії бачимо кандидатів у депутати до ВРУ Степана Барну, Миколу Люшняка, Тараса Юрика, Івана Чайківського, голову обласної ради Віктора Овчарука.

Перейти до панелі інструментів