26.04.2024
Новини

Обидва тернопільські “Автомайдани” відмежувались від “чорнухи” на кандидатів

До розповсюдження листівок з антиагітацією на двох кандидатів-мажоритарників від Тернопільщини – Богдана Яциковського (ОВО №164) та Івана Чайківського (ОВО №165) ні ТО ВО “Автомайдан”, ні “Автомайдан Тернопіль” причетності не мають.

Сьогодні з’явилася відповідна заява ГО “Автомайдан Тернопіль”. У ній, зокрема, йдеться:

“Офіційно заявляємо що до друку та поширенні даних листівок не маємо жодного відношення”.

Разом з тим у повідомленні Громадської організації йдеться, що ГО Автомайдан Тернопіль бере під свій захист активіста, котрого вчора було затримано працівниками поліції.

  • Також у супроводі юристів нашої громадської організації сьогодні 10.07.2017року даним активістом була написана та подана заява до правоохоронних органів, на не встановлених осіб, котрі представились як близькі родичі одного з кандидатів в нардепи стосовно погроз розправи, блокування, незаконне проникнення в його автомобіль,та погрози пошкодження його автомобіля, – пишуть активісти.

Також з сьогоднішнього дня наша громадська організація долучається до руху СТОП РЕВАНШ. Активісти обіцяють виявляти людей, котрі з дуже антиукраїнським, та антинародним минулим зараз,на хвилі повної байдужості до захисту Українських цінностей новообраного президента, одягають вишиванки та скандують про патріотизм. Люди котрі долучалися яро до антимайдану, до залитої кров’ю наших патріотів, партії регіонів, до спонсорування людей що винні в загибелі тисяч патріотів України.

 

Нагадаємо, Тернопільський осередок Всеукраїнського об’єднання “Автомайдан” про свою непричетність заявив ще вчора.

Ми, Тернопільський осередок ГО «Всеукраїнське об‘єднання «Автомайдан» наголошуємо, що наша організація залишається аполітичною, ми не займаємось агітацією, так як і не підтримуємо жодну із політичних сил, йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів