28.03.2024
Новини Політика

ЦВК внесла до списків ще двох кандидатів на мажоритарних округах Тернопільщини – від «Руху Нових Сил», ще один тернополянин у списку партії

У зв’язку з рішенням Верховного Суду України ЦВК внесла корективи у виборчі списки. 25 червня Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов партії “Рух нових сил” на рішення ЦВК про відмову в реєстрації кандидатів від цієї політсили на позачергових виборах Верховної Ради, скасувавши відповідну постанову ЦВК від 23 червня.

Відповідно до висновків цього суду ЦВК зареєструвала 88 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”, в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та 9 кандидатів в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України.

На мажоритарних (одномандатних) округах Тернопільщини балотуватимуться два кандидати.

 

ОВО №163 – Петро Солонинко, 57 років. Має дві вищі освіти – викладач англійської та німецької мов і юридичну.  Начальник юридичного відділу у ТОВ “МЖК ІРЛАГА”, член Тернопільської обласної колегії адвокатів, член Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”.

 

 

 

№167 – Петро Сандуляк, 59 років, підприємець, відсутні відомості щодо партійності, проживає в місті Чортків. Закінчив Рівненський інститут культури. До 2008 р. 14 років жив у США, потім організував фірму з будівництва та продажі нерухомості.

 

 

 

 

За списком політичної сили балотуватиметься Петро Мокрій, 54 роки, підприємець. Голова Тернопільської обласної громадської організації “Підприємці Тернопілля”, член Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”.  Включений до виборчого списку під № 42.

 

 

 

Усього за п’ять депутатських мандатів на мажоритарних округах Тернопільщини боротимуться 69 кандидатів. Сподіваємось, це остаточна цифра претендентів на депутатські мандати. Нагадаємо, раніше ми писали про 67 кандидатів у депутати на одномандатних округах області.

Перейти до панелі інструментів