19.04.2024
Новини

У Тернополі нагородили військовослужбовців, які приїхали з зони ООС (фото)

З нагоди 17-ї річниці з Дня створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України сьогодні у міській раді нагородили особовий склад Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку.

Військовослужбовці неодноразово виконували обов’язки на лінії розмежування в районі проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Сергій Догон на контрактну службу пішов в 2018 році, а до цього проходив строкову службу в частині спецпризначення « БАРС» до 2016.

  • Війна на Сході не лишила мене байдужим і я зайнявся волонтерством. Вже в 2018 підписав контракт зі Збройними Силами України. На Сході відбув одну ротацію, – каже Сергій.

Сергій Сеньків, начальник групи проведення службових розслідувань Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку. Сьогодні міський голова вручив йому годинник та подяку.

  • На службі я вже більше 25 років, після школи вирішив пов’язати своє життя із Збройними силами і поступив в Харківський військовий університет, – розповідає Сергій. – З того часу безперервно служу Батьківщині. На Сході країни відбув три ротації з Тернопільським зональним відділом ВСП.
Перейти до панелі інструментів