28.03.2024
Новини Оперативно Політика

Перший заступник голови Збаразької РДА влаштував бійку на дорозі

Заступник голови Збаразької РДА Головатюк Юрій порушив ПДР, внаслідок чого сталась ДТП, після словесної перепалки в хід пішов гайковий ключ, розбиті вікна та носи, пишуть на сторінці у Facebook “Політичний Збараж”.

Додамо, ДТП сталася на вулиці Микулинецькій. Юрій Головатюк був за кермом автомобіля Volkswagen Caddy і порушив правила дорожнього руху. Як розповідають очевидці, Олексій Воронцов зробив чиновнику зауваження, але той вилетів з машини і розбив йому вікно монтуванням. Далі дивіться на відео від свідка.

 

Трохи раніше про це писав свободівець Василь Чашка. Автівка Юрія Головатюка зіштовхнулася з машиною його помічника Олексія Воронцова. За словами пана Василя, Головатюк почав з’ясовувати стосунки і був у нетверезому стані.

За якийсь час допис Василя Чашки зник, однак з’явився допис самого Олексія Воронцова, що у Facebook відомий, як Лесик Дивний.

Пізно ввечері на зв’язок вийшов і сам герой. Юрій Головатюк надав довідку про те, що був тверезий, а також попросив вибачення за поведінку.

Очікуємо на офіційний коментар поліції.

Довідково. Юрій Петрович Головатюк, 1976 року народження, уродженець Вишнівця, член БПП “Солідарність”, перший заступник голови Збаразької районної держадміністрації. До того був депутатом Збаразької райради, балотувався на голову Вишнівецької ОТГ.

На фото Юрій Головатюк (посередині) у товаристві керуючого справами Тернопільської обласної ради Івана Бабійчука (ліворуч)

 

Перейти до панелі інструментів