20.04.2024
Новини Політика Шапіто

Телеведучий Дмитро Гордон очолить один з виборчих штабів

Ведучий та видавець Дмитро Гордон очолив передвиборчий штаб політичної партії Ігоря Смешка – «Сила і Честь», що братиме участь у позачергових парламентських виборах. Про це повідомляє Детектор Медіа, спираючись на пост політика у Facebook від 31 травня.

Ігор Смешко зазначив, що журналіст до Верховної Ради балотуватися не планує.

«Сьогодні головою нашого передвиборчого штабу став відомий журналіст та громадський діяч – Дмитро Гордон. При цьому він ще раз підтвердив, що не буде балотуватися до Верховної Ради України», – наголосив політик.

За його словами, після виборів пан Гордон хоче повернутись до журналістської діяльності.

«Ми впевнені, що навіть в умовах браку часу, ресурсів і доступу до популярних ЗМІ, маючи таку велику підтримку співвітчизників, саме партія «Сила і Честь» стане тією рушійною силою, навколо якої буде сформовано якісну і дієву парламентську більшість», – додав Ігор Смешко.

Видання також нагадує, 16 травня журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман оголосило, що припиняє співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман». За їхніми словами, вони не хочуть більше з’являтися на каналі, на якому кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук і його соратники пропагують ідеї «руского міра».

Перейти до панелі інструментів