25.10.2024
Новини

Топ-5 книг, які варто прочитати на вихідних: деякі з них можуть розбити вам серце

На вихідних завжди знайдеться година-друга для гарної книги. Деякі з книжкових хітів в Україні не залишать байдужими навіть найвибагливіших читачів. Усі вони отримали схвальні відгуки від українських читачів. Пропонуємо ознайомитись з переліком класних книг, які точно знайдуть місце у вашому серці.

Дім у волошковому морі – Ті Джей Клун

Острів Марсіяс приховує незвичайний притулок для дітей з надприродними здібностями. Інспектор Лайнус Бейкер прибуває туди з перевіркою найвищого рівня секретності. У притулку мешкають діти-духи лісу, гноми, віверни та перевертні. За всім наглядає директор Артур Парнас у яскравих костюмах та картатих шкарпетках. Таємничий підвал притулку зберігає загадки, які належить розкрити інспектору.

Іди туди, де страшно – Джим Лоулесс

Один з найвідоміших європейських мотиваційних спікерів розробив систему подолання страхів. Десять правил допоможуть впоратися з будь-якими перешкодами – від страху глибини до побоювань щодо співбесіди. Книга навчить знаходити внутрішню силу для досягнення мети.

Розпусні загублені хлопці. Король Неверленду – Ніккі Сент-Кроу

Доросла версія “Пітера Пена” розповідає про родину Дарлінґ. Два століття жінки цього роду зникали у свій 18-й день народження. Поверталися вони зламаними та божевільними. Історія наповнена романтично-еротичними пригодами та напруженими конфліктами.

Тисяча пам’ятних поцілунків – Тіллі Коул

П’ятирічний Рун переїжджає з Норвегії до Джорджії, де знайомиться з незвичайною дівчинкою Поппі. Вона збирає особливі поцілунки – такі, від яких серце вистрибує з грудей. Рун обіцяє подарувати їй саме такі. Ця історія розіб’є вам серце, впевнена авторка бестселера.

Читайте також: Книги відомої тернопільської письменниці читають в Австралії

Зелене світло – Меттью Макконахі

Оскароносний актор ділиться 30-річними записами з власного щоденника. У книзі зібрані історії успіхів та невдач, моменти подиву та радості. Макконахі розповідає, як отримувати задоволення від життя замість стресу. Книга стала бестселером ще до офіційного виходу.

Перейти до панелі інструментів