23.10.2024
Новини Промо

Оригінальний дисплей чи заміна?

 Смуги та чорні плями на екрані, відсутність реакції на дотики, миготливе підсвічування – всі ці симптоми поведінки смартфона вказують на несправний екранний модуль https://www.aks.ua/catalog/displei-ekrany/. Напевно це найпоширеніша проблема з якою доводиться стикатися користувачам мобільних пристроїв. У деяких ситуаціях продовжувати користуватися смартфоном можна, але дефекти, що виникли, впливають не тільки на комфорт експлуатації, а й на безпеку його власника, оскільки, наприклад, тріснуте скло може легко поранити руку.

 Не всі поспішають міняти зіпсований елемент смартфона, коли бачать цінник на оригінальну запчастину, адже фірмовий модуль може коштувати не менше, ніж 50% від вартості самого смартфона. Популярним рішенням у подібних ситуаціях є купівля копій екранів від інших компаній.

Різниця між аналогом та оригіналом

 Вибір і встановлення оригінальних комплектуючих в офіційному сервісному центрі передбачає великі витрати. Порівняно з аналоговими запчастинами, різниця в ціні може бути суттєвою, це можна перевірити на прикладі екранів для смартфонів Samsung за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/displei-ekrany/brand/oneplus. Цей момент часто стає вирішальним і схиляє користувача до вибору аналогових запчастин, оскільки подібне рішення допоможе відновити телефон з мінімальними витратами.

Оригінальні комплектуючі високої якості

 Ціна все ж таки це не єдиний параметр, який слід враховувати під час вибору запчастин. Бюджетний ремонт телефону також має недоліки, які можуть мати певний вплив на подальше використання смартфона. Через те, що комплектуючі виробляють сторонні компанії, їхня якість дещо може відрізнятися від оригінальних і не завжди в кращий бік. Пов’язано це може бути з більш низьким контрастом зображення, невисокою яскравістю підсвічування і навіть довгим відгуком під час використання сенсорного управління. Одні користувачі навіть не помітять різниці після ремонту, для інших же це стане вирішальним фактором для вибору оригінального дисплея. Користувачі смартфонів Xiaomi зможуть знайти якісні комплектуючі за наступним посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/displei-ekrany/brand/xiaomi

На чому зупинити свій вибір?

 Отже, при вирішальному виборі між оригінальними і аналоговими комплектуючими варто враховувати не тільки вартість, але і якість. Тому перш, ніж приступити до ремонту, потрібно відповісти на запитання: «Скільки ви готові вкласти у відновлення телефону і яких результатів очікуєте?» Вигiдно купить екран для Oukitel можна тут https://www.aks.ua/uk/catalog/displei-ekrany/brand/oukitel

 

Перейти до панелі інструментів