19.10.2024
Новини

Директорку підприємства з Кременеччини відзначив Міністр

Директорку ТОВ “Кременецьке молоко”, депутатку Кременецької міської ради Марію Задворну відзначив Міністр. З нагоди професійного свята Віталій Коваль надіслав вітального листа. Цією новиною Марія Борисівна поділилася у соцмережі та зазначила, що це заслуга усього колективу.

Марія Задворна

“Дорогі колеги та друзі!

Сьогодні для мене велика честь отримати вітальний лист від Міністра аграрної політики та продовольства України, Віталія Коваля, з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Ця подяка є не лише визнанням моєї роботи, але й великою заслугою всієї нашої команди ТОВ «Кременецьке Молоко».

Попри всі виклики, які стоять перед нами, наша компанія продовжує працювати для забезпечення українців якісними та свіжими продуктами. Вдячна кожному члену нашої команди за віддану працю та незламність у ці непрості часи.

Особливо приємно усвідомлювати, що наша робота важлива для України, і ми робимо все можливе для підтримки нашої держави. Разом ми сильні, разом ми незламні!

Дякую всім за підтримку та за можливість продовжувати робити свій внесок у розвиток нашої галузі та нашої країни!”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів