18.10.2024
Новини Оперативно

У селі під Тернополем сталася стрілянина. У поліції розповіли деталі

У селі Озерна Тернопільської області сталася стрілянина. Місцевий житель вирішив випробувати вогнепальну зброю, здійснюючи постріли в повітря поблизу водойми. Звуки пострілів привернули увагу односельців, які негайно повідомили про це правоохоронні органи. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №2 міста Зборова. Правоохоронці виявили 37-річного чоловіка, який мав при собі пістолет та боєприпаси. Поліцейські вилучили зброю, заряджену патронами, та гільзу як речові докази. Під час попереднього огляду на пістолеті були ознаки можливої переробки, розповідають у пресслужбі ГУНП у Тернопільській області.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальне провадження згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України. Залежно від результатів експертизи, підозрюваному може бути додатково інкриміновано незаконну переробку зброї.

Варто зазначити, що затриманий раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Він має судимість за майнові злочини. Розслідування триває, поліція встановлює всі обставини події.

Перейти до панелі інструментів