23.10.2024
Новини

Нічна атака ворога: на Тернопільщині ліквідовували масштабну пожежу на промисловому об’єкті

Близько 2,5 години сьогодні тривала нічна повітряна тривога на Тернопільщині. Внаслідок атаки ліквідовували пожежу на промисловому об’єкті, – повідомляють в ОВА.

“Під час нічної атаки ворог завдав удару по одному з промислових об’єктів на території області, внаслідок чого виникла масштабна пожежа. Для оперативної ліквідації наслідків були залучені 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки та 12 поліцейських на 4 одиницях спеціальної техніки.

Завдяки злагодженим і професійним діям співробітників ДСНС, нацполіціі, пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати. Загиблих та травмованих немає”, – зазначають у повідомленні.

Як інформують у Повітряних Силах ЗСУ, станом на 7.00 в результаті протиповітряного бою збито 51 ворожий БпЛА в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях.

Внаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, інформація уточнюється.

 

Перейти до панелі інструментів