06.10.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині п’яний 19-річний юнак збив на смерть жінку і втік

На Тернопільщині водій на “Жигулях” збив на смерть жінку і втік з місця пригоди. Про це повідомляють у ГУ НП у Тернопільській області. 

У неділю, 6 жовтня,  у селі Борсуки, що на Лановеччині, виявили мертву жінку, яка лежала на дорозі. “. Було встановлено, що потерпіла отримала травми внаслідок наїзду транспортного засобу. Загиблою виявилася 45-річна місцева жителька. Під час огляду місця події поліцейські виявили уламки деталей автомобіля”, – йдеться у повідомленні.

Впродовж 2 годин поліцейські розшукали винуватця ДТП. Він був п’яним.

“На пошук водія одразу був орієнтований весь особовий склад територіального підрозділу поліції, а також слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області. Поліцейські переглянули камери відеоспостереження, опитали свідків та очевидців події”, – кажуть у поліції.

У результаті вжитих заходів правоохоронцям вдалося оперативно встановити марку автомобіля та особу водія. Ним виявився 19-річний житель одного із сусідніх сіл.

Поліцейські розшукали  фігуранта та автомобіль ВАЗ 2106 з характерними для ДТП пошкодженнями. Хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалося, зловмисник збив жінку, яка їхала на велосипеді. Після цього втік з місця події. Йому загрожує від 5 до 10 років тюрми.

Перейти до панелі інструментів