19.09.2024
Новини

Хвиля підпалів дісталась і Тернополя: на Східному спалили авто військових (відео)

Хвиля підпалів автомобілів військових, яка уже певний час шириться Україною, дісталась і Тернополя. Випадок стався на вулиці Слівенській.

17 вересня близько 5 ранку поліцейські отримали повідомлення про пожежу  Toyota і ЗАЗ, які вже гасили рятувальники. Один з автомобілів належав військовому ЗСУ.

“Ми опитали мешканців будинку та переглянули відео з камер спостереження. На відео патрульні виявили двох чоловіків, які скоїли підпал та знімали все на телефон.

Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам поліції та за кілька хвилин виявили одного зі зловмисників. Чоловік зізнався в причетності до скоєного. У його телефоні поліцейські знайшли відео підпалу автомобіля”, – йдеться у повідомленні.

Громадянин, не роздумуючи, повідомив місцезнаходження спільника, якого патрульні спільно з працівниками районного управління поліції та оперативниками СБУ в Тернопільській області невдовзі затримали за адресою проживання.

Чоловіки зазначили, що за скоєне їм пообіцяли грошову винагороду.

Громадянам оголосили підозру за ч. 1 ст. 114-1 ( Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8️⃣ років.

Перейти до панелі інструментів