19.09.2024
Новини

Засоби контрацепції та собачі фекалії: у Кременці територію школи перетворили на “зону відпочинку”

У Кременці територію одної зі шкіл перетворили на зону відпочинку. Там вигулюють собак, розпивають алкоголь і займаються не лише цим. Адміністрація навчального закладу повідомила, що на подвір’ї знаходили навіть засоби контрацепції.

“Шановні жителі вул. Мікрорайон – 3, Захисників України, Симона Петлюри, повідомляємо вас, що після 18 год територія навчального закладу гімназії, яка огороджена парканом із сітки, закривається повністю. Перебування сторонніх осіб, окрім працівників навчального закладу, після 18 год і у вихідні дні – ЗАБОРОНЕНО! Матеріали відеофіксації з камер зовнішнього спостереження, без попередження причетних, будуть передаватися до муніципальної поліції.

Це – не міська зона відпочинку, не стадіон загального користування, а територія навчального закладу. Просимо з розумінням сприйняти інформацію й провести бесіди зі своїми дітьми, які через паркани, руйнуючи огорожу, проникають на територію й дахи приміщення, обдирають покриття, залишають тару з різного роду напоїв, пакети з усього їстівного і багато інших засобів!”, – йдеться у повідомленні.

Відповіли також на зауваження і коментарі кременчан про те, що молоді увечері немає куди подітися і зачинений стадіон.

“Але не про єдиний футбол розмова й не у ньому справа: вечорами збираються молоді люди на мотоциклах по 5 -7 одиниць техніки, які влаштовують по бігових доріжках й тому самому міністадіоні свої змагання. Під накриттям, яке призначене для дітей, компанії з чоловіків і жінок 30+ розпивають все, що горить, благо – тару нам залишають, як компенсацію. На дахах приміщення висиджуються підлітки, за якими збираємо усе й навіть засоби контрацепції. Тому, пробачте, що “Не круто”, але у нас навчаються діти від 6 до 14 років…. Тому ми, першочергово, дбаємо про їх комфорт. І що найцікавіше, територія закладу є улюбленим місцем для вигулу чотириногих друзів, а діти після перерв все це приносять у коридори навчального закладу. Оскільки ми не маємо на меті садити тут картоплі, то такі добрива нам зовсім не потрібні”.

Перейти до панелі інструментів