19.09.2024
Новини

Одна з них на трасі “Тернопіль-Львів”: в МВС назвали камери-рекордсменки, що збирають мільйони на порушниках ПДР

Камери відеоспостереження в Україні, що встановлені на дорогах, допомагають карати порушників правил дорожнього руху. Деякі з них також суттєво поповнюють бюджет України. В окремих випадках – на мільйони гривень.

Одна з таких камер-рекордсменок встановлена на трасі “Тернопіль-Львів”. Про це повідомляє “Телеграф”, посилаючись на інформацію, отриману в МВС.

 “Київ – Чоп” – понад 18 мільйонів

Камера на трасі М-06 з 1 січня до 31 серпня зафіксувала порушень на 18 мільйонів 839 тисяч гривень. Встановлена вона у селі Дідовичі на трасі між Рівним та Житомиром. Тут можна їхати зі швидкістю до 70 км/год.

М-30 “Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине” – понад 16 мільйонів

На другому місці в Україні – камера у селі Ксаверівці на шляху з Вінниці до Хмельницького. Тут можна їхати зі швидкістю до 50 км/год. За вказаний вище період вона забезпечила надходження до бюджету у розмірі 16 мільйонів 412 тисяч гривень.

М-09 “Тернопіль – Рава Руська” – 14 мільйонів

На третьому місці – ще одна камера-рекордсменка. За вказаний період завдяки роботі цієї камери виписали штрафів на 14 мільйонів 581 тисяча гривень. Вона розташована у населеному пункті Червоне, що у Золочівському районі Львівської області. Тут можна їхати зі швидкістю 50 км/год.

Топ камер, які забезпечують найбільші надходження у бюджет країни:

Перейти до панелі інструментів