26.10.2024
Новини Оперативно

Жахлива ДТП у Смиківцях: рух повністю перекрито. Відео

Масштабна ДТП трапилася сьогодні вранці.  Смиківцях зіштовхнулися одразу три авто. Спочатку відео аварії з’явилося у місцевому Телеграм-каналі. Щойно інформацію підтвердили у патрульній поліції Тернопільщини.

“До уваги водіїв!

На автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, на виїзді з міста Тернополя, неподалік села Смиківці, на 157 км автодороги, сталася ДТП з травмованими.

Рух перекритий повністю. Обʼїзд згаданої ділянки здійснюється узбіччям. На місці події працюють всі відповідні служби.

Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації”, – повідомляють у поліції.

Як повідомили “Терміново” у пресслужбі поліції Тернопільщини, за попередньою інформацією один із водіїв виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з іншим авто, а те від удару відкинуло в ще одну легківку. Як наслідок, у лікарні опинився один з водіїв. Триває слідство.

Згодом про деталі автотрощі розповіли в ГУ ДСНС Тернопільщини.

“10 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у с. Смиківці Байковецької ТГ Тернопільського району відбулась дорожньо транспортна пригода за участі трьох автомобілів Volkswagen Passat, LADA 2110 та BMW 5.

В результаті ДТП було затиснуто водія автомобіля Volkswagen Passat.

Рятувальники вжили заходів для недопущення виникнення пожежі, деблокували потерпілого чоловіка із понівеченого авто за допомогою спеціального обладнання. Чоловіка передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікувального закладу”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів