16.09.2024
Новини Оперативно

У Кременці на території монастиря раптово померла 42-річна жінка

Як стало відомо “Терміново” з власних джерел, трагічний випадок трапився учора, 5 вересня. Під час перевірки стану збереження державного майна Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, а саме Богоявленського монастиря, раптово померла представниця комісії. За попередньою інформацією 42-річна жінка – працівниця ДІАЗу.

Факт трагедії журналістам підтвердили у пресслужбі поліції Тернопільщини. Померла тернополянка 1982 року народження. На місце події виїжджали правоохоронці. Слідів насильницької смерті вони не виявили.

Співчуття з приводу смерті колеги висловили й на офіційній сторінці Кременецько-Почаївського ДІАЗу.

“Колектив ДІАЗу сумує з приводу смерті Каленікової Наталії Анатоліївни.
Раптова смерть забрала нашу колегу, завідувачку відділу охорони експлуатації та реставрації пам’яток ДІАЗу. Для всіх нас – це невимовний біль. Втрата висококваліфікованої колеги, однодумиці, товариської людини.

Наталя була професійною, відповідальною, педантичною у роботі. Пішла у засвіти не лише наша шанована колега, а й красуня, прекрасна дружина і мати…

Сумуємо з приводу смерті Наталії, співчуваємо чоловіку, синам, родичам і друзям покійної.
Наталя плекала сад і серед всього розмаїття квітів найбільше любила і вирощувала троянди й лілії”, – пишуть на сторінці заповідника.

Нагадаємо, під час перевірки Почаївської лаври комісія виявила незаконні добудови та численні порушення.

Перейти до панелі інструментів