21.09.2024
Новини

У Теребовлі чоловіка можуть позбавити батьківських прав через кримінал

У Теребовлянській громаді чоловіка можуть позбавити батьківських прав. Про причини такого рішення розповіли у Службі у справах дітей Теребовлянської міської ради.

“Більш ніж дивно, коли батько має сотні тисяч гривень заборгованості з аліментів, дітей не бачив з десяток років, а коли суд виносить вирок, пов’язаний з кримінальними діями цього чоловіка, він просить поблажливості у Феміди через те, що має на утриманні малолітніх дітей, і божиться, що був вимушений красти, аби купити дітям гостинців.

Розглянувши сукупність матеріалів щодо цього випадку та проаналізувавши виконання батьківських обов’язків, комісія з питань захисту прав дитини, одноголосно прийняла рішення про доцільність позбавлення батьківських прав батька двох дітей.

Крім того, рішенням комісії рекомендовано виконавчому комітету міської ради надати статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, 3 дітям, які вимушено переміщені з постійного місця проживання.

Комісія своїм рішенням також затвердила персональні склади міждисциплінарних команд для роботи з 4 дітьми, та доповнила склад команд 3 дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів