25.10.2024
Новини

“Ми очищаємося від осіб, які своїми діями дискредитують ЗСУ”: Тернопільський обласний ТЦК СП

Про затримання ще одного службовця ТЦК ще учора повідомив активіст Роман Довбенко. Щойно Тернопільський обласний ТЦК та СП прокоментували ситуацію. 

“Просто зараз під обласним ТЦК відбувається нове затримання… Дякую контррозвідці та поліції! (Військовим прокурорам окремий респект і повага – працюють цілодобово). Деталі зараз не можна озвучувати, тому трішки почекайте”, – написав Роман Довбенко.

Уже сьогодні в обласному ТЦК СП прокоментували ситуацію із затриманням.

“Ми очищаємося від осіб які своїми діями дискредитують ЗСУ. Спільно із ДВБ Національної поліції України, Військовою Контррозвідкою викрили та задокументували факт неправомірної діяльності військовослужбовця одного із наших підрозділів ТЦК та СП. Завдяки нашій спільній роботі підозрюваного затримали.

За даним фактом зараз ведеться слідство. Належну остаточну правову оцінку скоєного винесе суд.
Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та надалі буде протидіяти ганебним проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах.

Просимо усіх громадян, з метою запобігання таких випадків, негайно повідомляти про усі такі факти нас та правоохоронні органи.

Застерігаємо і вкотре нагадуємо, що за пропозицію неправомірної вигоди чи хабаря службовим особам ТЦК передбачено кримінальну відповідальність, згідно з чинним законодавством України.
Окрім цього інформуємо, що завдання по мобілізації зірвані не будуть. Усі ТЦК та СП області працюють у штатному режимі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів